国立大学法人 岡山大学

LANGUAGE
ENGLISHCHINESE

新型コロナウイルス感染防止のための外務省領事サービスセンター証明窓口来訪の抑制について/ About Controlling Visits to Certification section, Ministry of Foreign Affairs

***English follows Japanese.***

学生のみなさんへ

岡山大学学務部長  中 村 浩 之

新型コロナウイルス感染症が国内で広がっている現状に鑑み,外務省領事局領事サービス室長から,卒業証明書等の認証の郵便による申請について協力依頼がありました。
 卒業証明書に公印確認(AUTHNTIFICATION)が必要な場合,郵送での申請にご理解ご協力をお願いいたします。

To all students:

As Coronavirus Disease 2019 (COVID-2019) infection continues to spread now, Certification section, Ministry of Foreign Affairs requests to University about Applying for authentication for graduation certificate(s) and/or transcript(s) by mail.
If you wish to apply for authentication for your graduation certificate(s) and or transcript(s) issued by university, please consider applying by post.