国立大学法人 岡山大学

LANGUAGE
ENGLISHCHINESE

台風第19号に伴い10月12日(土),13日(日)に暴風警報または特別警報が発表された場合の休講について  【NOTICE】Possible Class Cancellation Due to Typhoon #19

2019年10月11日

10月12日(土),13日(日)の午前6時00分から午前8時40分までの間に,以下のキャンパスの地域において,暴風警報または特別警報が発表されている場合は,同日に行われる当該キャンパスの昼間開講(1限~8限 ※90分で授業を行っている大学院は1限~5限)の授業は,全て休講とします。
 夜間開講(9限~10限)については,同日の午後3時00分から午後6時00分までの間に,暴風警報または特別警報が発表されている場合,全て休講とします。
 なお,警報が一旦発表され,その後,解除された場合についても,休講とします。
 また,正課外活動も禁止します。

※注1 暴風警報及び特別警報が発表されなかった場合は,休講となりません。
※注2 授業が実施される場合でも,交通機関や通学路の状況により通学することが危険な場合は,公欠の対象としますので,各自で通学の適否を判断してください。

≪対象となるキャンパス≫
 ・岡山市内にある本学の「津島キャンパス」,「鹿田キャンパス」及びその他のキャンパス
 ・玉野市及び瀬戸内市にある本学のキャンパス
 ・倉敷市にある本学のキャンパス
 ・鳥取県三朝町にある本学のキャンパス

【本件問い合わせ先】
学務部学務企画課教育支援グループ
TEL: 086-251-8426

参考URL:https://www.okayama-u.ac.jp/tp/student/kouketsu_01.html
---------------------------------------------------------
To students of Okayama University

In an event that a storm warning or an emergency warning is in effect from 6:00 to 8:40 am on Saturday, October 12 and Sunday, October 13 in the following campuses, all day-time classes (1 period through 8 period classes ※1 period through 5 period classes in graduate school doing a lecture in 90 minutes) to be held on the same day at said campuses are to be canceled.

All night-time classes (9 and 10 period classes) are to be canceled if a storm warning or an emergency warning is in effect from 3:00 to 6:00 pm on Saturday, October 12 and Sunday, October 13 in the following campuses.

If a storm warning or an emergency warning is cleared after it was issued, classes will not meet anyway.
Extra-curriculum activities are not permitted to take place, either.

Note 1: If there is no storm warning nor emergency warning issued, classes will be held.
Note 2: Even though classes are to be held as planned, please assure your safety first, considering weather, transportation etc. If you can’t go to university due to Typhoon #19, it will be treated as a public leave of absence.

≪Campus to be affected by a warning≫
- Tsushima, Shikata and other campuses of Okayama University in Okayama
- Campuses of the University in Tamano and Setouchi
- Campus of the University in Kurashiki