ホーム > ニュース > 【重要】学部生・大学院生の研究室立ち入りについて (学内限定) 『本学の活動制限指針のレベルについて』も必読

~新型コロナウイルス感染症拡大防止にむけての重要なお願い(第6報)~

通知文
別紙1
別紙2

【担当】
大学院医歯薬学総合研究科大学院担当
歯学部担当
 mag6627◎adm.okayama-u.ac.jp (◎ = @)

----------------------------------------------
Dear International Students,
This may contain your education, research information, and etc.
At first, please show this email to your co-workers or department staffs.
If you need more details, please come to Graduate Office with a print-out document.
Graduate School of Medicine, Dentistry and Pharmaceutical Sciences,
Okayama University
岡山大学大学院医歯薬学総合研究科等学務課
 教務グループ 大学院担当